Movies that Matter

Beschrijving

Movies that Matter (MTM) opent ogen voor mensenrechten door het vertonen van films en het stimuleren van vertoningen van films over mensenrechten. Deze kerntaken volbrengt MtM door het jaarlijkse festival, educatievertoningen, het organiseren van events, met advieswerk in binnen- en buitenland en het ondersteunen van festivals in het buitenland.


MTM gebruikt een maatwerk applicatie van Wij zijn Vroeg voor registratie van films, CRM, festivalprogrammering, vrijwilligersplanning en verdiepingsprogramma's. Draaiboeken voor het festival worden automatisch gegenereerd. Programmeurs en viewingcommissie gebruiken de applicatie voor het selectieproces (welke films worden vertoond op het festival). Uitnodigingen van vrijwilligers worden automatisch verzonden. Ook bevat de applicatie een educatietak met eigen inlog voor docenten van scholen. 

Movies that Matter

Functionality

In de applicatie wordt een grote verscheidenheid aan gegevens beheerd. Denk aan gegevens van films, personen, organisaties en gerelateerde informatie. Daarnaast wordt een groot gedeelte van de website vanuit deze applicatie aangestuurd. Ook helpt de applicatie tijdens het fesitval van MTM voor overzicht door het genereren van draaiboeken, schema's etc. en zijn er koppelingen met externe partijen.

Testimonial

Movies that Matter is als organisatie in constante groei. De flexibiliteit van de applicatie zorgt voor snelle toepassingen en nieuwe inzichten van de veranderingen die we willen doorvoeren.