Dynamisch Archief

Beschrijving

Dynamisch Archief is een applicatie voor Musea en Cultureel Erfgoedorganisaties. De applicatie stelt scenografen in staat om informatie over uiteenlopende objecten te delen. Er kan gekozen worden om informatie alleen aan beperkte groepen te presenteren, of om informatie met iedereen te delen via publieke websites.

ArchiveTech gebruikt het CrossmarX Application Platform omdat de applicatie snel aan te passen is aan veranderende wensen en eisen in de culturele wereld. Dit heeft onze klanten echt verbaasd: ze waren gewend aan doorlooptijden van maanden bij hun leveranciers, en waren blij verrast dat wij veel aanpassingen binnen enkele uren of dagen konden realiseren. Dit wordt grotendeels veroorzaakt doordat het CrossmarX Platform voor alle standaardfuncties al oplossingen aanbiedt en een aanpassing weinig werk vereist. En aan alles is al gedacht, zoals beveiliging en toegankelijkheid.

Tegelijk was het makkelijk om te voldoen aan alle internationale museumstandaarden. En doordat we snel kunnen werken, is onze oplossing ook prettig geprijsd in vergelijking met systemen in de huidige markt.

Meer info: https://dynamischarchief.nl/

Dynamisch Archief